Какво е Keltican Forte?Келтикан Форте

Келтикан Форте e продукт, предназначен за допълнително прилагане при проблеми на периферната нервна система, вследствие на притиснат и увреден нерв. Келтикан Форте действа на причината за проблема като регенерира миелиновата обвивка на засегнатия нерв, възстановява предаването на нервни имуплси и намалява отока в засегнатата област. Има специфичен състав водещ до ендогенното активиране на възстановителните процеси на засегнатите периферни нерви. Така Келтикан Форте допринaся за по-бързото възстановяване на вашето здраве и работоспособност.

Какво съдържа Келтикан Форте?

В една капсула се съдържат следните хранителни вещества:

Уридинмонофосфат: 50 mg
• Витамин B12: 3 µg
• 
Фолиева киселина: 400 µg

Съставът на продукта е напълно безопасен, тъй като тези вещества се приемат с храната и/или синтезират в организма.
Капсулата е изработена по иновативна технология и се състои от минитаблетки.
При затруднено преглъщане капсулата може да се отвори и да се приемат минитаблетките.

За кого е подходящ Келтикан Форте?

Келтикан Форте е подходящ за всички, които страдат от болезнени усещания в гърба, кръста, крайниците и врата. Причините са най-различни – неправилно вдигане на тежести, резки движения, простуда и схващане, неергономична работна поза, спортни и други травми, и много други.

Поради високото съдържание на Уридинмонофосфат, Келтикан Форте отдава ценния нуклеотид уридин, много важен за здравето на периферната нервна система.

Пиримидиновият нуклеотид уридин се прилага успешно като допълнителна терапия при много заболявания на периферната нервна система- компресионни невропатии, невралгии, полиневропатии и др.

Начин на приложение

Препоръчителна доза: 1 капсула веднъж на ден за минимум 30 дни.

Капсулата се приема с малко вода между храненията.
Келтикан Форте не е болкоуспокояващ продукт, а действа на причината за проблема.
Когато има засегнат нерв, самото овладяване на болката не означава, че проблемът е решен. Келтикан Форте спомага за регенерирането на засегнатия нерв и спомага за правилното предаване на нервни импулси. Затова е изключително важно да се продължи приема на Келтикан Форте дори след отминаване на неприятните сетивни усещания.

  • При остри състояния – 20-30 дни 
    През първите дни е удачно Келтикан Форте да се приема заедно с болкоуспокояващи лекарства. За възстановяването на нерва е необходимо повече време и затова препоръчваме употребата на Келтикан Форте да продължи минимум 20 дни.
  • При хронични състояния – от 3 до 6 месеца
    Келтикан Форте може да се приема и по-продължително време поради липса на странични ефекти. Приложението може да продължи и за период по-дълъг от 6 месеца.

Келтикан Форте е хранителна добавка.
Да не се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Къде може да намерите Келтикан Форте?

Келтикан Форте може да бъде закупен от всяка аптека на територията на България